"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Friday, March 23, 2018

TUDUNG LABUH XL BATU BLINK2 BERDAGU BY ALFARO EXCLUSIVE

TUDUNG LABUH XL BATU BLINK2 BERDAGU BY ALFARO EXCLUSIVE
- chiffon 2 layers 
-material body lycra mix chiffon.
-soft awning cotton yg owsem
-berdagu
-design 2 layers
-tampalan batu menaikan seri si pemakai. Blink2 gitu.
Ukuran XL
Depan: 21.5 inci
Belakang : 31 inci
Bukaan muka:  +/- 22inci
Harga Asal:RM45
Harga potongan:RM35
kos pos rm8(sem),rm11 (ss)
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh terus
Terima kasih 
#tudungchiffon #berdagu #sejuk #selesa #murah #alfaro
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads