"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, June 7, 2010

TUDUNG HAWA DIAMOND XL@RM15 termasuk penghantaran

Kod: THD 01
Warna: Hitam bercorak harimau
Material: Spandex
Awning: Separuh
Labuh depan: 48 cm
Harga:RM15 termasuk penghantaran
Status: Sold to K.Rusamah

Kod: THD 02
Warna : Biru bercorak harimau
Material:Spandex
Awning: Separuh
Labuh depan: 48 cm
Harga:RM15 termasuk penghantaran
Status: Sold to Kak Rusamah

Tudung Hawa Diamond XL ini labuh menutupi dada.Namun,ia bergantung pada fizikal pemakai.Sekiranya berbidang agak lebar,mungkin tudung akan kelihatan pendek sedikit.Boleh digayakan dengan membentuk scallop menggunakan kerongsang di kiri dan kanan bahu.Cantik dan murah.

Stok tinggal ini sahaja...siapa cepat dia dapat.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads