"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, September 7, 2010

Makluman Cuti Hari Raya


Salam untuk semua.Selamt Menyambut Hari Raya diucapkan.Mohon maaf di atas segala kekurangan dan kelemahan berurusan dengan bazarcyber4u merangkap kedai2 online saya yang lain (tudungxl,pakaian kanak-kanak,baju muslimah,kerepekonline4u).

Untuk makluman,kami akan bercuti bermula (Khamis) 9 September 2010 sehingga (Khamis)16 September 2010. Sepanjang tempoh bercuti,tempahan sebaiknya melalui sms ke 012-3634769 (liza) untuk tindakan saya.Hal ini disebabkan saya tidak ber 'online' sepanjang cuti.Tempahan akan dipos bermula (Jumaat) 17 September 2010.

Akhir sekali..terima kasih di atas sokongan kalian.Semoga Aidlfitri kali ini lebih dirahmati.


Daripada,
Norsaliza Ali

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads