"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, October 12, 2010

Tudung Lycra Plain Hitam Kepala Lipat Diamond XL

Koleksi terbaru kami..untuk peminat tudung XL berwarna hitam.Kualiti butik.Tudung ni memang direka dgn menggunakan fabrik lycra korea hitam sahaja..Hanya corak batik di awning sahaja yang berbeza.Terdapat 3 corak.Keliling tudung juga dihiasi 'diamond'.Begitu juga dengn bahagian awning ada 'diamond' bercorak bunga...sesuai untuk mereka yang inginkan kelainan.Harga RM45 sehelai


KINI RM35 SEHELAI
**tidak termasuk penghantaranTKP 01
Contoh pandangan penuh hadapan

Pandangan belakang,lebih labuh sehingga pinggangKod:TKP 03


Kod:TKP 02No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads