"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, November 8, 2010

Tudung Kanak-kanak(SOLD OUT)

Sesuai untuk kanak-kanak sehingga 6 tahun.Bergantung kepada fizikal kanak2.Dibuat dari kain spandex.Kain sejuk.Awning Span Nipis.Di bahagian belakang mempunyai getah.RM10 sahaja.Penghantaran percuma dengan pembelian tudung orang dewasa.

Kod:TKK01
Warna:Kelabu,hitam,putih
Harga:RM10
Status:Sold to K.Ain

Kod:TKK02
Warna:Maroon,krim,coklat
Harga:RM10
Status:Sold


Kod:TKK04
Warna:Mix biru muda,ungu,hijau
Harga:RM10
Status:Sold

Kod:TKK05
Warna:Mix oren,coklat.biru muda
Harga:RM10
Status:Sold to K.AinKod:TKK06
Warna:Mix pink,purple
Harga:RM10
Status:Sold

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads