"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, December 2, 2010

Tudung Lycra Ala-Ariani Pelangi Swarovski Twist (scallops)

Tudung Lycra Ala-Ariani Pelangi Swarovski.Tudung ini bersaiz L tetapi berbidang besar.Lebih besar dari tudung lycra ala-ariani pelangi swarovski batch pertama.Labuh sehingga 60cm dari dagu.Terdapat batu swarovski di bahagian awning dan keliling bawah tudung.Tudung jenis ini mempunyai 2 tona warna sahaja..sederhana dan menarik.Material dari kain lycra korea.Tudung berbentuk scallops,hanya pusingkan sahaja untuk mendapatkan bentuk yang menarik..

KINI RM 42 SEHELAI

tinggal biru sahaja..bukaan tudung free size


contoh swarovski bentuk bunga

Kod:LPS13
Warna:Biru,biru muda
Labuh:60cm dari dagu
Harga:Harga:RM60 
Status:1-Ada (swarovski bentuk bunga)
1-Sold to Raina (bentuk jalur)No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads