"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, September 4, 2011

Salam Aidilfitri

Assallamualaikum...


Salam Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin buat semua pengunjung dan pelanggan di sini...tak sempat update blog sebelum ni..tempahan dan penghantaran seperti biasa.Bagi yang telah membuat tempahan..please proceed bayaran ye..ada yang dah lama sangat.Harapnya semua urusan dipermudahkan...


Buat masa sekaranf..supplier belum ada stock...terbaru..cuma restock stock evergreen sahaja..sebab produk keluaran kelantan banyak yang simple2 sahaja..Tawaran penghantaran percuma masih lagi berlangsung untuk pembelian RM100 dan ke atas sehingga 15 September ini...boleh campur2 jenis tudung...


Happy Shopping....untuk tempahan lebih cepat sms 012-3634769(liza)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads