"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, August 15, 2012

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri

Assallamualaikum...

Untuk pelanggan dan pengunjung blog ini...Selamat Hari Raya Aidilfitri.Mohon maaf dipinta sepanjang dalam berurusan dengan kalian.Untuk minggu ini feedback agak lambat disebabkan stock Qarlyssa banyak perubahan.Penghantaran seterusnya seminggu selepas cuti ye.. 27 Ogos 2012(Isnin)..

Tempahan masih diterima untuk tudung-tudung clearance.Namun feedback bergantung kepada masa dan keadaan.

Untuk tudung-tudung D'Mahligai...bergantung kepada pembekal ye...

Sekian...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads