"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, March 12, 2014

PROSEDUR TEMPAHAN

ASSALLAMUALAIKUM...

TUDUNG CLINSA SULAM SUDAH RESTOCK..HOT ITEM UNTUK BRAND TUDUNG NI..BAGI YANG BERMINAT..NYATAKAN

KOD:
NAMA PENUH:
ALAMAT PENUH :
HP :

BUTIRAN KENA LENGKAP SEBAB PENGHANTARAN MENGGUNAKAN BUTIRAN TERSEBUT.JADI,BILA STOK ADA,SAYA BOLEH TERUS PROSES ORDER TANPA MENUNGGU..DAN KALAU BOLEH MOHON BUAT BAYARAN DALAM MASA SEHARI.


PEMBEKAL HANYA SATU,AGEN,STOKIS RAMAI.YANG CEPAT AKAN DAPAT :) KERJASAMA ANDA AMAT DIHARGAI

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads