"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, July 14, 2014

AKINA SI COMEL SAIZ L,XL

MENCARI TUDUNG UNTUK ANAK?? KAMI ADA PILIHAN UNTUK ANDA

✿ Labuh 12 inci diukur dari bawah dagu.(SAIZ L)
    Labuh 14 inci diukur dari bawah dagu(SAIZ XL)

✿ Diperbuat daripada material denim dengan corak bunga/checker yang menawan serta tidak panas. Lebih tebal dan tidak melekap

✿ Awning lembut daripada denim dan berpelapik dagu membuatkan ia selesa, kemas di muka dan mudah dibentuk.

✿ Sesuai untuk Si Comel berusia 2 hingga 6 tahun. Terdiri dari 2 saiz iaitu L dan XL.


*Nota : Tinggi model lebih kurang 87 cm. Model memakai saiz L.AKCL 201
 

AKCL 202AKCL 203AKCL 204AKCL 205AKCL 206


AKCL 207


AKCL 208AKCL 209

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads