"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, August 13, 2014

STOK BARU OGOS

Assallamulaikum...

Salam Aidilfitri dan maaf zahir batin untuk semua sahabat-sahabat dan pengunjug blog tudungxl.Mohon maaf sekiranya terlebih terkurang ye..0-0..Mohon halalkan segalanya semasa berurusan..

Maaf juga baru hari ini update blog..masih dalam mood berpantang hari ke-26..Hari ini baby Fatima agak ok..sebab dah mula tidur on time..biasa qiam saja...sebenarnya tempahan seperti biasa selepas bersalin..cuma saya tak update track no dan stok di sini.. semua direct kepada customer.

Stok baru shawl labuh..ada 2 jenis:

SHAWL LABUH TWIST PLAIN AWNING

http://tudungxl.blogspot.com/2014/08/shawl-labuh-twist-plain-awningcantik.html

SHAWL LABUH DWITONE AWNING BUNGA/CHECKER

http://tudungxl.blogspot.com/2014/08/shawl-labuh-dwitone-awning-bungachecker.html


insyallah minggu hadapan akan ada tudung clinsa pula..sama-sama nantikannya..doakan segalanya dipermudahkan...amin..:)

1 comment:

 1. Salam tumpang lalu boss!

  Agen Topup diperlukan!
  komisen tinggi!
  celcom 5.50% maxis 4.50% digi 4.50%
  Topup RM5 dengan hanya RM4.50
  FREE GIFT WEBSMS UNTUK SMS PERCUMA!
  (tinggal 10 orang sahaja lagi)
  info lanjut http://goo.gl/IaMtMe

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads