"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, November 4, 2015

JUALAN AKHIR TAHUN 2015 TUDUNGXL( SHAWL PANJANG DWI TONE XL )

【ツ】Y.E.S 2015【ツ】

~ SHAWL PANJANG DWI TONE XL ~
 [ KOMBINASI WARNA YG MENAWAN ] 

Harga ASAL RM39

         

~ KINI ANDA BOLEH MILIKNYA
DENGAN HARGA RM29 shj smile emoticon
+ FREE GIFT Magnetic Brooch @ Inner Berdagu ( harga belum termasuk kos pos)

* FREE GIFT
TERHAD UNTUK 50 ORG SHJ YA wink emoticon

 material Chiffon yg berkualiti, selesa dipakai.
 soft awning denim yg mudah dibentuk
 labuh bawah dagu: 23"

Helaian terakhir..

SEGERA SEMENTARA STOK MASIH ADA wink emoticon

 No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads