"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, March 20, 2016

SHAWL INSTANT LABUH DOUBLE LOOP MINA XL(BATCH 3/4)

RM 35 SAHAJA

Diperbuat dari Material Moss Crepe yang cukup selesa dan lembut dipakai.

Soft Awning dijahit bersama supaya lebih mudah dan kemas dimuka.


Hanya sarung dan sarung saja(dua muka)

Pastinya kami inginkan yang terbaik untuk Cik Puan =)


Saiz & Labuh :


XL : 22-23 inci diukur dari bawah dagu


Untuk pemakai berbahu lebar labuh mungkin 21-22 inci dari dagu PPX 774PPX 775


 PPX 776PPX 777
 PPX 778PPX 779
 PPX 780


PPX 781
 PPX 782 PPX 783 PPX 784
PPX 785
 PPX 786
 


 PPX 787
 

PPX 788
2 comments:

  1. Assalamualaikum...puan Ada buka untuk agen dropship tak?saya berminat jual tudung labuh tapi tiada modal. Lagipun harga tudung puan berpatutan..kalau puan tak keberatan blh saya jadi agen atau blh saya tahu dr mana nk dptkan tudung labuh?maaf byk Tanya..saya br nk belajar..tq

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam.maaf,tiada dropship.Jika berminat menjadi agen wasap saya untuk maklumat pembekal.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads