"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, August 17, 2016

PENGHABISAN STOK!!! (SHAWL LABUH ZHORFAN XL 2 IN 1)

Assalamulaikum..
Jom intai-intai stok PENGHABISAN STOK SHAWL LABUH ZHORFAN XL
Bagi pertama kali yg ingin mencuba, Jom baca kelebihan shawl labuh Zhorfan 2 in 1 XL ini:-
✿ Material Shawl Labuh Zhorfan XL  adalah drp Moss Crepe dari gred Import Khas yang lebih tebal, sejuk, selesa dan lembut tetapi tidak melekap. :)
✿ Design 2 warna yang berbeza pada bahagian depan dan belakang membuatkannya boleh dipakai pada kedua dua bahagian. Jimat! Seperti membeli 2 shawl ;)
✿ Soft awning daripada material denim yang mudah dibentuk dan cantik terbentuk apabila dipakai. Ianya dpt  memperkemaskan lagi penampilan anda.
Kena cuba dulu baru tahu..hihi
✿ Kelabuhan Shawl Labuh Zhorfan XL ini drp bawah dagu ialah 22 inci  ( kelabihan hadapan hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl). Hanya tinggal 3 warna shj. Cepat dapatkannya sebelum terlambat. Sbb lepasni dh tak restock design mcmni lagi dah.
✿ Shawl labuh zhorfan XL ini sangat istimewa kerana sungguh mudah digayakan dalam masa yang singkat, hanya sekali pusing dan sematkannya di bahagian tepi muka dan shawl siap dipakai. Boleh adjust2 tau.. ;)
MUDAH DAN RINGKAS!!
✿ yang paling syok ianya tak perlu menghabiskan masa untuk meng'iron' shawl ini. memudahkan kerja para ibu yang bekerja mahupun suri rumah. Wow!! Best gittew!!
Harga Asal adalah RM64
Kini harga PENGHABISAN STOK 
RM45 shj (Belum termasuk kos po
s)No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads