"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, November 1, 2016

TUDUNG LABUH UMRAH INSTANT ALHAJJ XXL

Assalamualaikum wrt.
Alhamdulillah.. kemaskini stok Tudung Labuh XXL AL-HAJJ. 
Milik Siapakah agaknya? 
Jeng! Jeng! Jeng! 
Anda perlulah cepat bertindak! Kalau tidak melepas! Lepas ini tudung ini tidak akan bakal di restock. DAPATKAN SEGERA YA!!
Apa Yg paling syok sgt tudung ini? 
》Super Labuh.
》Mesra Solat
》Sejuk dan Selesa
Harga? 
RM54 sehelai belum termasuk kos pos.
Labuh?
25-26inci
Material? 
Denim cotton. Material Body and awning adalah sama.
+ Soft Awning
+ Berdagu

Jom MILIKINYA SEBELUM SOLD OUT
klik link di bawah untuk melihat warna yang ada
Nak contact siapa? 
WhatsApp liza 0123634769 for fast deal ;)
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads