"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, January 12, 2017

SHAWL LABUH INSTANT PLAIN DHIA XL


ASSALLAMUALAIKUM..

Untuk peminat shawl labuh tanpa awning jom dapatkan shawl labuh Dhia ini.Harga Rm35 sehelai sahaja.Labuh 23 inci dari dagu.Kainnya chiffon bubble premium ye..

Double loop ye

Potongan Unik. Labuh depan dan belakang (Bukan 4 Segi)
Kemasan Jahitan orang tempatan
Basuhan tangan digalakkan

Untuk tempahan wasap 012-3633769(liza)

Image may contain: 8 people, people smiling


Image may contain: 9 people, people smiling, outdoor

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads