"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, February 22, 2017

SHAWL LABUH INSTANT SAYYIDA SAIZ L

NAK TERUS CANTIK??? SARUNGKAN SAJA SHAWL INSTANT SAYYIDA! ;)
"Seronok kalau dapat shawl yang mudah pakai, dahlah jimat masa selesa pulak tu ;)
Warna pun semuanya cantik2 boleh rambang mata dibuatnya 😍

Dengan harga yang berpatutan sesuai sangat dengan kualiti kain dan kemasan jahitannya,”

Apa yang ISTIMEWA sangat dengan SHAWL SAYYIDA nie??
 Cuma sekali sarung, SIAP!. Less iron, memang menjimatkan masa ;)
 Diperbuat dari material chiffon bubble yang selesa dipakai dan cantik beralun Ringkas tetapi masih menarik untuk digayakan dalam apa jua acara Scallop cantik terbentuk di hadapan shawl dengan soft awning yang terletak apabila dipakai saiz L  (RM 39.50)
kini RM35 sehelai

Jangan tunggu lagi! pastikan anda sempat memiliki warna kesukaan anda hari ini juga.

UNTUK FAST RESPON,
WASAP 012-3634769(LIZA)


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads