"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, March 6, 2017

SHAWL LABUH INSTANT SAYYIDA XXL AWESOME

Assalamualaikum..

Hari ini nak berkongsi tentang shawl Sayyida XXl.Saiz XXL ni susah nak jumpa tau.Kalau nak tahu keluaran D'Mahligai Scarft labuh XXL 25-26 inci.Hampir sama dengan saiz XXXL keluaran  brand lain. 

Keluaran kali ini menggunakan chiffon bubble premium.Kainnya flowly bila dipakai.Awning pun best soft awning dijahit sekali.

Yang lagi best hanya sarung sahaja.Macam kita pakai tudung sarung tu.Jahitan dibahagian hujung ialah curly.

Cuma untuk jagaan chiffon bubble seeloknya basuhan tangan untuk jangkamasa lama.Nak masuk mesin pun boleh juga :)

Akhir sekali harga..memang mampu milik.RM49 sahaja sehelai.Belum termasuk kos pos ya.

untuk tempahan maklumkan kod shawl(di bawah kanan gambar) untuk cek stoknya.

http://www.wasap.my/60123634769 (liza)

Image may contain: 1 person, standing, closeup and outdoor


Image may contain: 1 person, standing, outdoor and text

Image may contain: 1 person, standing, text and outdoor

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads