"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, May 29, 2017

SALAM RAMADHAN

Assalamualaikum

Agak lama menyepi update di blog.PC masuk hospital :).Macam-macam dugaan untuk bulan ini..Allah mennguji tanda Allah sayang...ada saudara yang tetiba sakit dan koma..alhamdulillah sudah sedar dan pulang ke rumah.Ada yang pergi tak kembali.Al-fatihah buat adik ipar Sa'adullah Saban.Semoga Allah memberi rahmat dan mengampuninya..Aamiin..semalam handphone suami pula hilang..anak-anak separuh tak sihat..Apa pun hidup mesti diteruskan..

Untuk lebaran kali ini..shawl dan tudung-tudung insyallah akan update sikit-sikit.Bagi yang ada FB boleh direct ke Page https://www.facebook.com/koleksitudungxl/.Atau klik page BAZARCYBER4u di ruang kanan blog.Untuk makluman pihak kami sebagai pemudah cara bagi yang berminat untuk mendapatkan tudung dan shawl labuh.Keluaran D'Mahligai Scarft,Escarves,Haziq, Alfaro antara produk yang kami minati dan suka akan design,material dan kelabuhannya.

Jadi..bagi yang rasa tak nak klik2 untuk belian di website boleh beli dengan kami ya..Wasap terus ke nombor 012-3634769(liza).Kami juga merupakan agen dropship sah di bawah stokis dan agen dari HQ.Tak perlu risau kerana produk sememangnya original.

Cuma ada perbezaan harga kerana promosi yang dijalankan tidak sama dengan HQ disebabkan agen menjual dengan harga ditetapkan dan ada term and condition tertentu.

Mohon maaf jika lambat respon..terutama waktu malam..semoga dapat membantu anda mencari yang terbaik..Ramadhan kareem..
Admin

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads