"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Saturday, June 3, 2017

SHAWL LABUH SEDONDON IBU DAN ANAK HAURA XL

Shawl labuh haura XL
๐Ÿ“Kelabuhan 22-23 inci diukur dari bawah dagu (hampir sama dengan kelabuhan belakang shawl).๐Ÿ“ Diperbuat dari Moss Crepe yang lembut dan terletak apabila digayakan

๐Ÿ“ Soft awning dari material DeCot
๐Ÿ“Hanya sekali sarung sahaja untuk memakainya
Harga asal RM49
Promosi RM45 sahaja
wasap 012-3634769(liza)
shawl instant si cilik RM25 sehelai

**warna mungkin berbeza disebabkan cahaya

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 2 people, people smiling

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads