"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, July 31, 2017

TUDUNG UMRAH LABUH SOFT AWNING XL

Assalamualaikum dan selamat pagi

Alhamdulillah. Diberi kesempatan untuk update stok Tudung Labuh yg sesuai utk kegunaan umrah/haji mahupun kegunaan harian.

Material kain adalah masih sam iaitu denim cotton. Cuma bezanya kami gabungkan pelbagai kod dalam satu entry sekali.. ianya dikeluarkan berlainan batch jadi stuktur kain ada sedikit berbeza.

Walau bagaimana pun ianya masih lagi sejuk dan selesa utk dipakai.

Antara penerangan ringkas adalah seperti berikut:-

TUDUNG LABUH UMRAH BERDAGU Saiz XL

SALE !!RM45

HARGA ASAL RM48

(belum termasuk kos pos)
1 helai Kos pos rm7(sem), rm10(ss)
2helai kos pos rm8(sem),rm11(ss)
3 helai kos poa rm9 (sem), rm12(ss)
==============

Keterangan lanjut:-

Tudung Labuh Berdagu Umrah (XL)

▶Design : Tudung Berpenutup Dagu & Soft Awning
▶Material Body & Awning : DeCot yang lembut
▶Labuh diukur dari bawah dagu : 23-24 Inci
▶Bukaan muka saiz M : 22 - 24 inci
▶Labuh belakang : Hampir sama dengan kelabuhan hadapan. Labuh belakang berubah mengikut ketinggian rambut dan fizikal anda.
Nak order? Klik link wasap di bawah ini:-

www.wasap.my/60123634769
Terima kasih kerana sudi berurusan dgn kami.
Serious buyer sangatlah diutamakan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads