PENTING

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

Stok terdiri dari butik D'Mahligai Scaft,Nur Batrisya,Syazara,Nur Kasih,Haziq Collection,Bawal Adijuma,Inner Magic dan stok di tangan kami sendiri.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Boleh wasap/sms 012-3634769(liza) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 24 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat..maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.

MOHON BUAT BAYARAN YANG TEPAT.BUKAN BERKURANG :)..SEBAB JUMLAH YANG TEPAT JUGA KAMI PERLU BAYAR KEPADA PEMBEKAL.JIKA TERLEBIH,PIHAK KAMI AKAN REFUND MELALUI BANK TRANSFER.HARAP MAKLUMThursday, May 5, 2011

TUDUNG BAWAL BIDANG 55' (OUT OF STOCK)


Tudung bawal bidang 55'.Material dari kain bawal Jepun no 1.Sulaman di keliling tudung.Hanya RM40 sehelai.Produk original dari Kelantan.
Diskaun 10% untuk return customer.

Kod:TB01
Warna:Krim sulam bunga merah
Harga:RM40
Status:Sold

Kod:TB02
Warna:Coklat kuning 
Harga:RM40
Status:Sold
Kod:TB03
Warna:Biru
Harga:RM40
Status:SoldKod:TB04
Warna:Hijau lembut
Harga:RM40
Status:Sold


Kod:TB05
Warna:Kuning Cair
Harga:RM40
Status:SoldKod:TB06
Warna:Biru Muda sulam silver
Harga:RM40
Status:Sold to EdKod:TB07
Warna:Kelabu Muda
Harga:RM40
Status:SoldKod:TB08
Warna:Krim kuning
Harga:RM40
Status:Sold

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads