"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, May 2, 2011

Tudung Lycra Printed M Diamond(SOLD OUT)

Tudung Lycra Printed.Ada yang jenis biasa dan curly.Jahitan Kemas.Awning warna hitam lebih menyerlahkan batu.RM20 sehelai.Material Lycra Korea.Semua tudung bersaiz M.Muka free size.Batu di awning batu Korea gred A.

KINI RM14 SAHAJA SEHELAI

LPMS 01
Warna:Coklat
Harga:RM20
Curly
SoldLPMS02 
Warna:Maroon

Harga:RM20
Curly
SoldLPMS03
Warna:Black mix grey and whte
Harga:RM20
Jahitan Biasa-interlock
SoldLPMS 04
Warna:Ungu
Harga:RM20
Jahitan Biasa(interlock)
SoldLPMS05
Warna:Coklat muda
Harga:RM20
Biasa-SoldLPMS 06
Warna:Hitam
Harga:RM20
Sold

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads