"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, January 3, 2012

Salam Tahun Baru 2012

Assallamualaikum  wbt


Selamat tahun baru diucapkan buat semua agen dan pelanggan.Rasanya belum terlambat lagi..sesi persekolahan pun sudah bermula..Untuk makluman,insyallah sedikit masa lagi akan kami datangkan koleksi tudung bidang 60' bercorak eksklusif dari Mesir...bagi peminat2 tudung jenis ini nantikan ya...material dari kain polyster...tidak mudak renyuk dan senang dibentuk.


Tak lupa juga mohon maaf dipinta selama berurusan dengan anda semua..sekiranya ada salah dan silap..semoga biz ini dapat terus berkembang dan berterusan...


Sampai jumpa lagi...No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads