"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Saturday, January 14, 2012

Tudung Bidang 60'

Tudung Shoubaghi bidang 60' dari Mesir on the way..mungkin dalam minggu depan sampai insyalllah.Jika di Malaysia seperti Tudung jenama akel...Tudung bersaiz 4 segi..


Gambar-gambar di bawah hanya untuk preview sahaja..insyallah akan post gambar satu-persatu secara detail beserta kod ye..stock limited...3 comments:

  1. Assalam..sy ingin membeli borong Akel bidang 50 & 60 klu ada plss contact me ilyasyazreen@yahoo.com, tq

    ReplyDelete
  2. salam..sy nk tahu..kalo beli borong tudung bidang 50 dan 60..dpp brp shelai ek...email sy..abi.usrati@gmail.com

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...saya mau tnya brpa hrga tu tudung mesir tu?saya mau order tu tudung...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads