"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, October 21, 2012

CERITA HARI INI...

ASSALLAMUALAIKUM..

PELANGGAN TUDUNGXL YANG DIKASIHI...HARAP MASIH HAPPY SHOPPING..HARI INI AGAK KELAM KABUT,DERETAN ORDER SEJAK JUMAAT BARU DAPAT DIBALAS.MOHON MAAF STOK DANISA SULAM BANYAK YANG TAK AVAILABLE..ALHAMDULILLAH MENDAPAT SAMBUTAN.QARLYSSA CHIFFON PUN BANYAK KOD HABIS..

KOD-KOD YANG SOLD OUT DAH UPDATE.

UNTUK DANISA SULAM,INSYALLAH AKAN RESTOCK..TAPI BUKAN SEKARANG..TUDUNG BARU AKAN UPDATE NANTI..BILA??TUNGGU YE...

BAGI PELANGGAN YANG SAYA DAH CONFIRM STOK DAN MAKLUMKAN JUMLAH BAYARAN,SILA MAKLUMKAN SAYA MELALUI SMS 012-3634769(LIZA).RESERVED SEHARI YE..KALO LAMBAT NANTI PEMBEKAL OPEN ORDER..

MAAF LAMBAT RESPON..SAYA PUN MENUNGGU SEPERTI KALIAN..T.KASIH ATAS KERJASAMA SEMUA...SANGAT-SANGAT DIHARGAI..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads