"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, October 18, 2012

OFFLINE JUMAAT PTG 19 OKT HINGGA AHAD 21 OKT

ASSALLAMUALAIKUM...

TUDUNGXL OFFLINE DARI JUMAAT PETANG NI HINGGA AHAD 21/10 YE...PERTANYAAN DAN TEMPAHAN SAYA BALAS HARI ISNIN.KEPADA YANG MEMBUAT BAYARAN SELEPAS PUKUL 2.30 PTG 19/10,SAYA MUNGKIN DAPAT PROCEED ORDER DENGAN PEMBEKAL HARI AHAD.SEKIRANYA TUDUNG-TUDUNG DAH SOLD OUT,WANG DIKEMBALIKAN ATAU BOLEH PILIH YANG LAIN..

TUDUNG-TUDUNG YANG DAH BOOKING SEJAK 18/10 ATAU 19/10,ISININ SAYA RECHECK SEMULA STOCK.(BAGI YANG BELUM DAPAT BUAT BAYARAN SEHINGGA JAM 2.30 PTG 19/10),SEBAB BILA TIADA BAYARAN SEHARI,AUTOMATIK OPEN ORDER YE..

HARAP MAKLUM.. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads