"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Friday, December 14, 2012

QARLYSSA CHIFFON SIZE L & XL (NEW DESIGN)

QARLYSSA CHIFFON SIZE L &XL (NEW DESIGN)
Warna mungkin berubah sedikit dari warna asal


Gambar display bersaiz XL.

MATERIAL : LYCRA 320 GRAM KOREA ORIGINAL &FRENCH CHIFFON LEMBUT
AWNING : LYCRA 320 GRAM


HARGA RUNCIT:
XL-RM56
L-RM48

HARGA BORONG PILIH:
XL-RM36
L-RM32

LABUH
SIZE L : 17.5 - 18 INCI-KOD DCL
SIZE XL : 21 – 22 INCI-KOD DCXKIRI SAIZ L,KANAN SAIZ XL

SOLD OUT
CARA PEMAKAIAN JUGA MEMAINKAN PERANAN YE...JIKA TIDAK KENA GAYA,MUNGKIN CHIFFON BOLEH NAMPAK LEBIH DARI LYCRA..SEELOKNYA,ATURKAN SCALLOP DAN PIN DI BAHAGIAN DALAM..


DCX 310 SOLD OUT
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads