"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, December 2, 2012

SHAWL DMS-SANGAT ISTIMEWA

GAMBAR DISPLAY ADALAH SIZE XL
Warna mungkin berubah sedikit dari warna asal

Perbandingan size dengan tudung bawal.
SIZE L : BIDANG 62
SIZE XL : BIDANG 74

DESIGN SHAWL INI BERBENTUK SEGITIGA YANG DILAYERKAN DIBAHAGIAN ATAS DENGAN BENTUK BULAT DAN DIADUNKAN DENGAN DENIM CORAK SUPAYA NAMPAK LEBIH ISTIMEWA =)


AWNING SOFT,SENANG DIBENTUK

MATERIAL : LYCRA 320 GRAM KOREA ORIGINAL DAN DENIM


KOD DMSX109-SOLD OUT
 


DMSX112-SOLD OUTDMSX113-SOLD OUT
DMSX117-SOLD OUT

SHAWL  SEBELUM DIPAKAI

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads