"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, January 24, 2013

LAST DAY PROMOTION...

ASSALLAMUALAIKUM...

SALAM MAULIDURASUL..HARI INI LAST DAY PROMOSI 5 HELAI BORONG PILIH YE...HARAP,YANG MANA DAH CONFIRM ORDER,SILA MAKLUMKAN SEGERA BAYARAN..SMS SAYA 012-3634769(LIZA)..HARI INI AGAK PACK..ANAK TAK SIHAT,ABAH SAKIT,ADIK DATANG DARI TERENGGANU...MACAM-MACAM NAK KENA BUAT

QARLYSSA CHIFFON SUDAH UPDATE MANA YANG MASIH ADA..INSYALLAH BULAN DEPAN ADA STOK BARU..TUNGGU SAYA ANNOUNCE BILA RELEASE YE..

APA-APAPUN,SMS YE..TAKUT SAYA TAK PERASAN DI EMAIL...KALO BOLEH SEBELUM JAM 9 MALAM INI..RESERVED SEHARI SEPERTI BIASA..

T.KASIH...SUDI MEMBACA.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads