"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Friday, January 25, 2013

PROMOSI BORONG PILIH 5 HELAI-TAMAT

Assallamualaikum...

Selamat malam semua...sebentar lagi jam 12..tamat sudah promosi  belian pada harga borong 5 helai..Terima kasih kepada yang memberi kerjasama ye..Insyallah..penghantaran tudung pada hari Selasa 29hb Jan 2013.Bagi pembayaran selepas jam 2 ptg.Di Johor Isnin 28hb Jan cuti umum..foward cuti Thaipusam yang jatuh pada hari Ahad.

Untuk makluman..rule dan stok bergantung kepada pembekal..Respon ada kala lambat sedikit..kerana pembekal mempunyai lebih 30 consultant termasuk saya :)..Segalanya dibuat untuk memudahkan pengurusan..Tempoh reserved,penghantaran,tempoh masa bayaran mengikut rule ditetapkan.Harap kalian maklum..

Nantikan stok-stok tudung baru pada awal bulan hadapan..insyallah..

Terima kasih sudi menjenguk entri ini...sudah jam12...anak dipangkuan ni..kerja tetap perlu diselesaikan...:)

Jumpa lagi di entry yang akan datang...

Salam ukhwah,

Norsaliza Ali
Tudungxl
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads