"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, February 7, 2013

AWNING CODROY

Assallamualaikum..untuk yang tertanya-tanya tentang awning codroy ni...jangan risau ye..sebenarnya awning jenis ni..dah banyak di pasaran..kainnya macam kain seluar codroy..ala-la denim pun ye juga..dan macam baldu..lebih stlye,kain dijahit dua lapis,jadi tebal,dan senang nak dibentuk.Cuba tengok gambar tudung di bawah..macam xda beza kan dgn awning lycra yang ada pengeras..

Untuk awning ni..tiada pengeras ye..senang nak dibentuk..

Kalo nak nampak ada awning,boleh tarik ke depan sikit dan bagi muncung di bahagian atas tu..kalo tak nak pun boleh..then,nampak macam pakai tudung syria..

Selamat mencuba tudung baru...


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads