"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, February 26, 2013

UNTUK PEMINAT QARLYSSA CHIFFON..WAIT AND SEE

Jom cuci mata dahulu..insyallah release minggu depan tudung-tudung terbaru ni.keluar minggu hadapan =

Di bahagian bawah,adalah 2 kain lycra yang disambungkan.Seprti Danisa Sulam. Di bahagian luar dari kain chiffon. Sudah tentunya dari kain yang berkualiti dari brand D' Mahligai Scarf =)

Available dalam 22 Warna pilihan dan tersedia untuk 4 pilihan size iaitu cutting biasa size L dan XL. Cutting Twist Size L dan XL. Potongan tudung ikut saiz dan labuh tudung baru ye....

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads