"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, March 14, 2013

NEW ARRIVAL...TELEKUNG SELUAR PAKEJ (SOLD OUT)

 HARGA RM138.THU 09 SAHAJA RM98
TIADA JUALAN BORONG YE,RUNCIT SAHAJA :)

PAKEJ TERMASUK TELEKUNG,SELUAR,NIQAB DAN INNER(WARNA RANDOM MENGIKUT STOK)
 • Material : Lycra Dop Dye Kecuali THU 01 (Cotton) dan THU 09 (Lycra). Kain sangat sejuk, selesa dan jatuh.
 • Design : Direka khas untuk pemakaian ibadah semasa mengerjakan Haji dan Umrah. Kain yang sejuk dan selesa dapat mengelakkan dari kulit terasa bahang kepanasan bumi Madinah dan Mekah. Kain juga lebih berat sedikit bagi mengelakkan mudah diterbangkan angina kuat. Tidak jarang.
 • Design Khas : Boleh diubah menjadi tudung dan ini memudahkan Jemaah sekiranya terdapat program ziarah selepas waktu solat. 
 • Design Seluar : Grip getah di pinggang dan di buku lali bagi memberikan keselesaan. Terdapat kocek di bahagian hadapan bagi Jemaah menyimpan Handphone juga bagi mengelakkan dari mudah dilihat oleh pengawal masjid seterusnya dirampas.
 • Awning : Dari material yang sama dengan body. Awning lembut.
 • Bukaan muka : 21 - 23 inci. Kain stretchable.
 • Jenis Jahitan Akhir : Double hemming di bahagian bawah telekung
 • Refer link http://tudungxl.blogspot.com/2013/03/tutorialcara-pakai-telekung-umrah.html untuk cara pakai telekung ye..

SOLD OUT

SOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT
2 comments:

 1. bila Pakej Telekung Seluar nak restock lg?

  ReplyDelete
 2. insyallah akan restock..setakat ni pakej telekung kain saja ada..

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads