"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, March 5, 2013

ALHAMDULILLAH...TUDUNG BARU SUDAH UPDATE

ASSALLAMUALAIKUM...BUAT PEMINAT-PEMINAT TUDUNG QARLYSSA CHIFFON,RESTOCK KALI INI BERLAINAN NAMA..ERANSA CHIFFON PULA..BAGI YANG TAK DAPAT VIEW PAGI TADI..MOHON MAAF,SEDIKIT MASALAH TEKNIKAL..HARAP-HARAP DAH BOLEH VIEW GAMBAR..SAYA DAH EDIT TADI..

TERIMA KASIH KEPADA PELANGGAN YANG PRIHATIN.SEBAB..UNTUK SAYA BOLEH VIEW..RUPANYA PUBLIC TAK BOLEH VIEW GAMBAR..UNTUK TEMPAHAN BOLEH SMS 0123634769(LIZA).NANTI SAYA CEK STOCK SEPERTI BIASA..PEMBELIAN BORONG PILIH MINIMUM 10 HELAI YE..KALI INI LESS 30%.JADI,BOLEH KIRA SENDIRI..

CONTOH: RM75(HARGA RUNCIT) X 0.3(DISKAUN 30%)=RM22.50 (JUMLAH POTONGAN)

RM75-RM22.50=RM52.50 (HARGA TUDUNG SELEPAS DISKAUN)


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads