"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, April 4, 2013

Preview tudung baru...

Assallamualaikum...

Terima kasih kepada pelanggan setia tudungxl..Berjumpa lagi di entry ini..Maaf kepada yang menunggu respon di email sekiranya lambat..balik dari cuti internet tak ok..semuanya via hp yang agak limited...Anak-anak pun tak sihat..Insyallah hari ini seperti biasa ye...untuk lebih cepat boleh sms saya dulu..0123634769(liza)

Track no,saya cuba update..yang mana barang belum sampai,lambat atau sebagainya..boleh sms saya jika ada masalah..Sabtu ni minggu pertama,jadi tiada penghantaran..

Berita baik..untuk peminat tudung-tudung D'Mahligai Scaft...hari ini ada tudung baru..dimaklumkan sekali lagi tudung-tudung telah ditetapkan harga oleh pihak pembekal...begitu juga dengan jumlah pos..yang terkini mengikut sistem mmg ada yang 95 sen..25 sen..semua duit pos saya bagi terus ke pembekal..pihak pembekal akan buat penghantaran..jadi jangan risau..semua tudung ORIGINAL..

Jom..cuci mata dulu..tudung-tudung baru..

1 comment:

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads