"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, April 15, 2013

SHAWL LABUH ZARISYA(SOLD OUT)


• Design : Shawl Labuh

• Material Body : Lycra terbaik 320 gram. Kain lebih tebal, sejuk, selesa, lembut, beralun

• Bidang : 2 meter x 28 inci

• Labuh depan dan belakang : Boleh diubah mengikut kehendak dan kreativiti pemakai

• Jenis Jahitan Akhir : Curly lurus• Harga paparan ialah Harga Runcit. Harga Borong Pilih ialah Diskaun 30% dari Harga Runcit.


RM45 SEHELAI(SHAWL SAHAJA,INNER DIJUAL BERASINGAN)

SOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT


SOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT

SOLD OUT


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads