"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Saturday, May 25, 2013

BERITA BAIK CUTI SEKOLAH...FLASH SALE DISKAUN 25%

Assallamualaikum..

Untuk makluman pelanggan tudungxl yang dikasihi,Flash sale bermula ye..,untuk tudung-tudung D'Mahligai Scaft.

Diskaun 25% untuk semua tudung.

Tempoh sale tidak ditetapkan.mungkin tamat bila2 masa atau hingga stok habis.Mohon  refer update perlu tahu di ruangan kiri blog ye..

Untuk hari ini 26 Mei 2013,blh email atau isi form untuk tempahan ye.sms mungkin xdpt saya respon.free nanti saya reply di email..

Kod yang ditempah,saya akan cek stok dulu ye.Baru 2 hari Flash Sale,stok byk sold out.Tak terkejar nak update masa ke masa.

Mohon order dengan nama dan alamat penuh semasa sms atau isi form,so saya boleh proses order cepat.

Selamat membeli-belah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads