"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Monday, May 20, 2013

SHAWL LABUH ZARISYA BERBUNGA(SOLD OUT)


~Shawl labuh ini berukuran 2 meter panjang dan 0.71 meter lebar dijahit bersama renda bunga untuk menambahkan lagi seri si pemakai. 

~Material lycra

~Berpotongan lengkung di salah satu penjuru setiap hujung kiri dan kanan untuk memberi efek bulat di bahagian hadapan dan belakang setelah dipakai.

~ Anda juga boleh menjadikan hujung segi tiga di bahagian hadapan dan belakang. Pendek kata, shawl ini boleh dipakai mengikut kreativiti masing-masing. 

~Boleh menggunakan inner atau tidak.ikut kreativiti dan kesesuaian.

~Tidak terhad kepada 1 gaya sahaja. Gambar model memakai cara berlainan.

~Didatangkan dengan 18 warna polos yang boleh digayakan dalam pelbagai majlis dan dipadankan dengan semua jenis pakaian yang menutup aurat. 

~RM39 SEHELAI

SOLD OUTSOLD OUT


SOLD OUT


SOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT


SOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT


SOLD OUT

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads