"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, August 1, 2013

MAKLUMAN POS LAJU

Maklumat Penting - Tarikh terakhir penghantaran POS LAJU Aidilfitri

1. TARIKH AKHIR PENGHANTARAN : 6 OGOS 2013 (SELASA) - Tidak dijamin sampai sebelum Aidilfitri

2. TARIKH AKHIR PENGHANTARAN (SAMPAI SEBELUM AIDILFITRI)
a. Bagi Pelanggan- pelanggan di Lokasi Berikut (Rujuk Poskod
Anda):
http://www.poslaju.com.my/services.aspx#section3
IALAH PADA 5HB OGOS 2013 (ISNIN)
b. Bagi pelanggan - pelanggan yang No Poskod tidak termasuk di
dalam link di atas, dinasihatkan tarikh akhir penghantaran
ialah pada 2hb OGOS 2013 (JUMAAT)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads