"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, July 30, 2013

HARI-HARI TERAKHIR RAMADHAN

ASSALLAMUALAIKUM...

PELANGGAN DAN PENGUNJUNG YANG DIKASIHI...LAGI 7 HARI RAMADHAN BAKAL BERAKHIR...BERHARAP TERUS DIBANTU OLEH ALLAH UNTUK KITA SAMA2 TERUS BERZIKIR DAN SENTIASA BERSYUKUR,SERTA MEMPERBAIKI KUALITI IBADAH...AMIN

PENGHANTARAN TERAKHIR JUMAAT YE..KEDAI AKAN TUTUP SEHARI SEBELUM RAYA..5 OGOS.CUMA TIADA PENGHANTARAN DIBUAT SEBAB MUNGKIN PENERIMAAN BARANG SELEPAS AIDILFITRI..INSYALLAH,TEMPAHAN MASIH DITERIMA..PROSES DAN RESPON MUNGKIN LAMBAT KERANA BERCUTI RAYA..
YANG PASTI BERMULA SABTU 3 OOGOS,TUMPUAN LEBIH KEPADA RAMADHAN DAN FAMILY :)INSYALLAH YANG MANA TAK SEMPAT POS JUMAAT,SABTU KITA CUBA YE..BERGANTUNG KEPADA POS LAJU JUGA..

UNTUK CUTI RAYA,NANTI KAMI MAKLUMKAN..MEMANDANGKAN SEKALI DENGAN CUTI SEKOLAH..PERLU  DIFIKIRKAN DAHULU :)

BAYARAN TERAKHIR SEBELUM JAM 2 PETANG 2 OGOS 2013(JUMAAT) UNTUK DIPOS HARI YANG SAMA YE..TRACK NO SEHINGGA 30 JULAI SAYA DAH UPDATE..BOLEH CEK.

AKHIR KATA...MOHON MAAF DIPINTA..TERLEBIH,TERKURANG..YANG MANA DUIT BAKI SAYA BELUM REFUND PLEASE BAGI NO AKAUN YE..KECUALI YANG HENDAK BUAT BELIAN SETERUSNYA.SEKIRANYA AGAK LAMA..SEPERTI BIASA SAYA MASUK DI TABUNG MASJID..

SEKIAN....SALAM UKHUWWAH,

LIZA ALI
www.tudungxlblogspot.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads