"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Thursday, November 21, 2013

CUTI SEKOLAH BERMULA

ASSALLAMUALAIKUM...

CUTI SEKOLAH SUDAH BERMULA....19 HB(SELASA) SAYA TAK ONLINE SEPENUHNYA MASA 8.30 PAGI-5.30 PETANG YE.NAK BAWA SI KECIL KE ORTHO CLINIC.INSYALLAH MALAM KALO FREE SAYA REPON YE..

TEMPAHAN YANG SUDAH DIBUAT BAYARAN MALAM TADI..INSYALLAH SEMUA POS HARI INI..

TUDUNG AKINA DENIM MASIH ADA...BEST PAKAI TUDUNG NI..BAGI YANG RASA TAK NAK GUA PENUTUP DAGU..BOLEH KELEPET KE DALAM..DAN GUNA KETIKA PERLU..CONTOHNYA WAKTU SOLAT..

SAMPAI JUMPA LAGI...TELEKUNG SELUAR SUDAH RESTOCK..TUNGGU GAMBAR DARI PEMBEKAL.ADA 5 WARNA SAHAJA..

SALAM UKWWAH.

LIZA ALI
TUDUNGXL.BLOGSPOT.COM

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads