"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, November 12, 2013

SHAWL LABUH PAISLEY BATCH 2&3

Diperbuat daripada material lycra dengan corak paisley menawan dan digabungkan dgn lycra plain.

Berukuran 2 meter panjang dan 28 ini lebar.

Berpotongan unik iaitu bucu membulat dibuat bertentangan dan bucu tajam juga bertetangan antara satu sama lain.

Jika dipakai bucu bulat dihadapan,maka bucu tajam akan berada di bahagian belakang.

Tidak perlu memakai inner neck kerana tidak jarang.

Selesa dan mudah dibentuk

RM39 sehelai

SPZ 203(SOLD OUT)SPZ 205


SPZ 207(SOLD OUT)


SPZ 208(SOLD OUT)SPZ 209(SOLD OUT)SPZ 210

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads