"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Saturday, December 21, 2013

22 DISEMBER 2013

ASSALLAMUALAIKUM....


TUDUNG-TUDUNG BARU DAH UPDATE YE..BELUM SEMPAT LETAK LINK DI MENU TUDUNG.YANG ADA :

1. TUDUNG SYRIA LABUH AKINA DENIM L,XL(HARGA SIAP INNER DAN OUTER)

2.CLINSA TONE DENIM BERDAGU L,XL

3.SHAWL LABUH PAISLEY PUN ADA


INSYALLAH...UNTUK ORDER HARI INI SAYA CEK DAN RESPON ESOK YE..NAK KE JB SAT LAGI...

BOLEH MSG ORDER FI WASAP ATAU FB SAYA


SALAM UKHWWAH,

LIZA ALI

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads