"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, December 10, 2013

SET TELEKUNG SELUAR(UNTUK UMRAH DAN HAJI)

✿ RM 145 SHJ ( FREE NIQAB)

✿ Material : Lycra Dop Dye (sejuk, selesa dan lebih tebal)

✿ Design : Direka khas untuk pemakaian ibadah semasa mengerjakan Haji dan Umrah. Kain yang sejuk dan selesa dapat mengelakkan dari kulit terasa bahang kepanasan bumi Madinah dan Mekah. Kain juga lebih berat sedikit bagi mengelakkan mudah diterbangkan angina kuat. Tidak jarang.

✿ Design Khas : Boleh diubah menjadi tudung dan ini memudahkan Jemaah sekiranya terdapat program ziarah selepas waktu solat. Tutorial ada disediakan di bahagian Info Pelanggan.

✿ Design Seluar : Grip getah di pinggang dan di buku lali bagi memberikan keselesaan. Terdapat kocek di bahagian hadapan bagi Jemaah menyimpan Handphone juga bagi mengelakkan dari mudah dilihat oleh pengawal masjid seterusnya dirampas.

✿ Awning : Dari material yang sama dengan body. Awning lembut.

✿ Bukaan muka : 21 - 23 inci. Kain stretchable (Berdagu)

✿ Jenis Jahitan Akhir : Double hemming di bahagian bawah telekung
THU 101(SOLD OUT)


THU 102


THU 103


THU 104THU 105

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads