"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Wednesday, February 19, 2014

CERITA#TAB#HP#TASK KILLER

ASSALLAMUALAIKUM


#UNTUK 2-3 HARI INI MOHON MAAF YANG MANA WASAP DAN SMS SAYA PENDING..

#ADA MASALAH DENGAN TAB SAYA.DISEBABKAN TASK KILLER SEMUA OFF AKHIRNYA TAB PUN TAK BOLEH DIGUNAKAN.BATERI JUGA SEVERE DRAIN.TAK SANGKA PULA SAYA TASK KILLER SAMPAI BEGITU SEKALI.JADI SEKARANG SEDANG DIPERBAIKI.

#NO HP DAN  JUGA DATA SEMUA HILANG..YANG MANA PELANGGAN TETAP,INSYALLAH SAYA ADA SIMPAN DALAM FAIL...MAKLUMAT PELANGGAN.

#BERHARAP PULIH SEPERTI SEDIA KALA SEBELUM MINGGU HADAPAN.

#BUAT MASA NI SAYA GUNA HP BIASA.JADI TIADA WASAP YE..SMS INSYALLAH.MOHON MAKLUMKAN NAMA DAN ALAMAT SUPAYA SENANG SAYA PROSES ORDER TERUS SEKIRANYA STOK ADA.

#MEDIUM LAIN TERUS KE FB SAYA Norsaliza Ali @ PAGE Bzarcyber4u.boleh PM di situ.

#email:bazarcyber4u@gmail.com

# SELALULAH JENGUK BLOG SAYA NI..UTUK UPDAATE TERKINI...

sekian..moga semuanya dipermudahkan...

Salam ukhuwwah,
Liza Ali
tudungxl

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads