"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, February 18, 2014

SHAWL LABUH ZARISYA DWITONE BERBUNGA (WARNA BARU)

■ Rekaan Shawl Labuh Dwi Tone yang digabungkan bersama tampalan bunga di sekeliling shawl (Tidak termasuk bahagian awning). Cantik sangat =)
■ Material : Lycra 320 Gram (Kain lebih sejuk dan selesa. Ketebalan sederhana)
■ Size : 2.1 meter x 28 Inci (lebih labuh dari shawl biasa)
■ Rekaan : Dwi Tone warna. Kombinasi warna yang menarik ditawarkan.
■ Tampalan bunga menggunakan teknik Iron Press dan kuat. 
■ Cadangan basuhan : Basuhan tangan


p/s:shawl asalnya seperti selendang.pemakai perlu menggayakannya sendiri ye.

rujuk : http://tudungxl.blogspot.com/2013/06/tutorial-pemakaian-shawl.html


Shawl ini mendapat testimoni yang memuaskan dari pelanggan- pelanggan kami. Cuba sehelai dan anda pasti nak beli lagi =)


HARGA:RM42 SEHELAI
STB 313


STB 314(SOLD OUT)

STB 316(SOLD OUT)


STB 321

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads