"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, April 13, 2014

BLISSFUL INSTANT SAIZ L

 Material : Lycra yang dilapisi dengan Chiffon 3 layer

 Ianya tidak jarang 


 Awning codroy 


 Sesuai untuk gaya yang ringkas, cepat dan kemas


 Mudah disuaipadankan dengan baju bercorak atau plain 


 Labuh dari dagu : 20 inci 


 Saiz : L


 Bukaan muka : free size
HARGA:RM50 SEHELAI


BELIAN 3 HELAI FREE POSTAGE
CF02-FOREST GREENCF04-DARK ORANGE


CF05-SKY BLUE
CF06-DEEP SKY BLUE
CF07-RED
CF08-PURPLISH PINKCF09-DEEP PINK
CF10-OLIVE GREEN TONE

CF12-YELLOW GREEN

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads