"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Sunday, April 13, 2014

TUDUNG BLISSFULL INSTANT XL

 Material : Lycra yang dilapisi dengan Chiffon 3 layer

 Ianya tidak jarang 


 Awning codroy 


 Sesuai untuk gaya yang ringkas, cepat dan kemas


 Mudah disuaipadankan dengan baju bercorak atau plain 


 Labuh dari dagu : 24 inci 


 Saiz : XL 


 Bukaan muka : free size
HARGA:RM55 SEHELAICG03~DEEP EMERALD GREEN XL


CG04~EMERALD GREEN XLCG05~SOFT LIME GREEN XL
CG06~PURPLISH PINK XL


CG07~DEEP PINK XL


CG08~SKY BLUE XLCG09~YELLOW GREEN XL
CG10~RED XLDARK ORANGE XL
CG11~DARK ORANGE XL

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads