"HARGA TETAP DAN BERPATUTAN"
**TIDAK TERMASUK KOS POS KECUALI DINYATAKAN**

PENTING !!! MOHON DIBACA

♥♥ Harga produk,seperti tertera.Tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.Kami juga TIDAK TERLIBAT dengan promosi yang dijalankan oleh mana-mana pembekal atau stokis yang menjual produk yang sama.Ini disebabkan agen menjual dengan harga runcit yang ditetapkan.Modal dan keuntungan kami berbeza :).

♥♥Di blog ini terdapat pelbagai jenis tudung dan berlainan pembekal.Jadi mohon pelanggan yang dikasihi memahami sekiranya bayaran pos dikenakan 2x sekiranya memilih tudung yang berlainan jenis.Pihak kami tidak menyimpan semua stok.Hanya sebilangan saja.

♥♥Mohon ribuan maaf,jika lambat respon.Bolehwasap/sms 012-3634769(LIZA) terus untuk lebih cepat..WAHM(Work At Home Mom) ada kala tak dan nak settle down semua dalam masa yang sama.Insyallah,try entertain yang terbaik ye..

Kepada para pelanggan diharap dapat membuat pembayaran segera setelah tempahan disahkan ada ye..Reserved 48 jam sahaja dan automatik dibuka semula untuk jualan.Tudung-tudung cepat sold out..Sekiranya ada masalah.atau ingin buat bayaran lewat,maklumkan segera.

Sila baca penerangan mengenai tudung sebelum membeli.Boleh bertanya sekiranya ragu2.Terutama jenis kain,saiz,labuh,besar,warna dan sebagainya.
Tuesday, May 24, 2016

SHAWL RAYA LABUH :)

BERGAYA ANGGUN DI AIDILFITRI
Kami perkenalkan shawl terbaru iaitu Shawl Double Loop Safwa dari Material Cotton Denim yang sejuk dan selesa dipakai, hanya sarung 2 kali dan anda siap untuk ke mana sahaja.
Antara kelebihan shawl ini:

*Potongan yang sempurna labuhnya depan dan belakang beserta rekaan potongan anti lekapan bagi memenuhi kehendak Muslimah
*Soft awning yang cantik terbentuk dijahit bersama untuk merapikan lagi penampilan anda
*Direka untuk keselesaan anda sepanjang hari di Aidilfitri kerana materialnya yang sejuk dan serap peluh
*Terdapat 2 saiz pilihan iaitu L dan XL keduanya boleh dimiliki dengan harga RM 42 sahaja (Harga Sepatutnya RM 49)

untukwarna-warna lsain..bolerh klik link di bawah:

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Nuffnang Ads